Aflevering 11: Hoe hun zonen groeiden in zelfvertrouwen, met Lesley en Sofie.

Vorige maand interviewde ik samen groeiers Sofie en Lesley. Zij vertellen welke impact de Samen Groeien Academie heeft op het zelfvertrouwen van hun kinderen.

In deze aflevering:

– Hoe de zoon van Sofie van een uur huiswerk maken met veel drama naar 5 minuten met veel zin en energie ging. 
– Waarom Lesley de Samen Groeien Academie een totaalplaatje vindt.
– Waarom de inzichten in de talenten zo’n wereld van verschil maakte bij de kinderen van Sofie.
– Hoe Lesley haar zoon veel beter begrijpt sinds de start bij de Samen Groeien Academie.
– Hoe de zoon van Sofie dankzij het kennen van zijn talenten toch de moed had om mee te doen met het digitale schoolfeest.
– Waarom de kracht van de academie ligt in het samen groeien.

Luister nu:

 


Of luister via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts

Quotes uit deze aflevering:

“Ik ben nu 8 weken lid en ik zie al zo’n verandering bij onze zoon. Hij geeft zijn grenzen aan, kan benoemen wat hij voelt en wat hij nodig heeft. Ik had nooit gedacht dat hij dit zo snel kon leren. “

– Lesley

“Ik merk dat ik sinds de start milder ben geworden. Alles wordt bekeken vanuit positiviteit en dat heeft ook mijn blik naar mezelf en de kinderen veranderd.”

-Lesley

Ik had al veel verschillende dingen geprobeerd, maar zonder effect. In de Samen Groeien Academie krijg je het totaalplaatje waardoor alle puzzelstukjes plots samen vielen. Dat maakte voor ons gezin echt een verschil.

-Lesley

Dit is een training op maat. Je leert de handleiding van je kinderen en jezelf veel beter kennen waardoor we veel minder botsen omdat we elkaar beter begrijpen.

-Sofie

Onze kinderen zijn sinds de start enorm hard gegroeid. Ze vertrouwen op hun talenten en gaan steeds vaker uitdagingen aan.

-Sofie

Als je ergens tegenaan loopt, hoef je geen twee weken te wachten op de volgende afspraak. Dankzij de facebookgroep en de wekelijkse coaching calls krijg je direct feedback van Katrien en van de andere ouders.

-Lesley

De kracht van de Samen Groeien Academie zit hem in het samen groeien. Het is niet je kind met de therapeut en daarbij stopt het. Je leert je kind beter kennen en je gaat samen op zoektocht naar wat kan werken. Die verbondenheid met mijn kind doet ons zo’n deugd.”

-Lesley

“De expertise van Katrien en de voorbeelden die ze geeft vanuit haar eigen gezin maken dat de Samen Groeien Academie me dagelijks blijft inspireren.”

-Sofie

“De verbondenheid tussen de ouders helpt me enorm. We hebben hetzelfde het doel, we spreken dezelfde taal, ook al is onze eigen situatie anders.”

-Lesley

“Dankzij inzicht in mijn talenten heb ik ontdekt dat een deadline voor mij niet werkt. Ik vind het dus heel fijn dat je de talententraining op eigen tempo kan doorlopen. Dat geeft me veel rust. “

-Lesley

Info over de Samen Groeien Academie

Alle info vind je via https://www.katrienvancampenhout.be/academie.
De inschrijvingen zijn geopend tot vrijdag 11 juni – 22u.
Beluister je de aflevering wat later? Meld je dan aan voor de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer de inschrijvingen terug geopend worden.

Samen Stralend Groeien met je gezin

Tags


Deze vind je misschien ook interessant: 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!