Aflevering 2.4: Deze angsten moest ik overwinnen om mijn kinderen uit het schoolsysteem te halen.

Een jaar geleden haalden we onze kinderen uit het reguliere schoolsysteem en kozen we voor huisonderwijs. 

Langs de buitenkant leek het misschien een fluitje van een cent, maar niets is minder waar. 

De paniekaanvallen, angsten, twijfels … die we doorstonden achter de schermen liet ik op social media niet altijd zien, ook al waren ze er wel (en zijn er soms nog). 

In deze nieuwe aflevering deel ik met jullie mijn 5 grootste angsten die ik het afgelopen jaar overwon om vol vertrouwen en overgave onze kinderen te begeleiding in ons unschoolingsavontuur. 

Enjoy! 

Of luister via SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts

 Heb jij na het horen van deze podcastaflevering ook zin gekregen om je kinderen uit het bestaande en beperkende schoolsysteem te halen en te gaan kijken wat er voor jullie kinderen en gezin nu eigenlijk het beste is? 

Wel, dan heb ik goed nieuws voor jullie.

Want in april start ik met een nieuwe groepstraject voor ouders die de sprong willen wagen en durven en willen kijken naar alternatieve mogelijkheden van school buiten de klassieke onderwijssystemen.

Of je nu kiest voor unschooling, huisonderwijs, hybride onderwijs, child led learning of privéonderwijs is of collectief huisonderwijs.

Heb je interesse? Stel je dan nu kanditaat voor het groepstraject via www.katrienvancampenhout.be/tribe, vul de aanvraag in en dan neem ik asap contact met jullie op.

Samen Stralend Groeien met je gezin

Tags


Deze vind je misschien ook interessant: 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!