Laat je kind groeien in zelfvertrouwen

Wil jij als ouder leren hoe jij je kind kan doen groeien door de aangeboren talenten van je kind te ontdekken, te benoemen en te ontwikkelen zodat je kind steviger in zijn of haar schoenen staat?

Schrijf dan nu in voor de Samen Groeien academie en leer in 6 maanden hoe jij je kind kan doen groeien in zelfvertrouwen! 

groeifeest lentefeest talentenfeest


Onze kinderen zijn al meer zelfverzekerd. Ze hebben ook meer geduld met en begrip voor elkaar en vinden beter de woorden om ongemakken uit te drukken. Dat maakt het als mama gemakkelijker om hen te begrijpen.

Onze kinderen zoeken mee naar oplossingen voor bepaalde situaties die uitdagend zijn. Ze groeiden dus ook in veerkracht.


Lesley Penné 


Ik ben aan de Samen Groeien academie begonnen met de kinderen als uitgangspunt maar het brengt je als ouder zoveel meer.

Dat ik ook als ouder ging groeien dat had ik niet verwacht.

De academie is echt fantastisch! 


Cindy Van Den Heuvel


De Samen Groeien academie voelt als een warm bad, waar je je kinderen en jezelf beter leert kennen en waar je omringd wordt door allemaal fijne mensen met eenzelfde missie. 

Alle Samen Groeiers moedigen elkaar aan en helpen elkaar. 

Het is zo'n fijne plek om te zijn. Lien Geets


Yesssss, ik word lid van de Samen Groeien academie.

DE online academie waarin je in 6 maanden leert hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan doen groeien.  
jaarabonnement
 

470

/jaar

  • Talententraining bestaande uit 6 modules
  • Fysiek werkboek
  • Bibliotheek met meer dan 15 masterclasses en cursussen
  • Live online oefensessies
  • Wekelijkse Q&A's en/of coaching calls met Katrien en andere experten
  • Samen Groeien Community
  • Eenmalige betaling voor 12 maanden lidmaatschap
  • 2 maanden gratis lidmaatschap
  • betaling in 2 termijnen is mogelijk

100% tevredenheid = 0%risico.


Gaat dit mij wel helpen? Werkt dit wel? Past het wel bij mij? Ga ik dit wel kunnen?

Elke Samen Groeier heeft last gehad van deze vragen toen ze op het punt stonden deze grote sprong te wagen. Investeren in je gezin is gewoon altijd verschrikkelijk spannend. 


Omdat gaan voor je dromen altijd spannend is, wil ik je geruststellen met onze Geweldige Garantie. 
Stel dat je merkt dat jij en je kind(eren) totaal niets hebben aan dit traject, dan krijg jij het aankoopbedrag 100% terug.

Je loopt dus geen enkel risico, want ofwel was het traject super waardevol en merk je resultaat in je gezin.
Ofwel heb je niets geleerd en krijg je je investering terug.

 
Voorwaarde voor deze garantie is dat je de volledige talententraining hebt gevolgd, alle opdrachten in het werkboek hebt gemaakt, hulp hebt gevraagd in de community en bij de coaches èn hebt deelgenomen aan de Q&A's.

Ik sta 100% achter dit traject, daarom dat ik je deze garantie kan geven. 

Wat heb je te verliezen? Niets, toch?

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Bij inschrijving ontvang je onmiddellijk de login gegevens voor de ledensite en kan je dus direct starten! Geen wachttijd meer!  
De werkboeken worden telkens op vrijdag met de post verstuurt, maar wacht zeker niet op het werkboek om te starten want de digitale invulbare versie van het werkboek zit bij elke module. 

Gaat dit wel werken voor mij en mijn kind?

Door eerst de talententraining te volgen in de Samen Groeien academie ga je ontdekken hoe jij en je kind(eren) in elkaar zit(ten). Dankzij deze talenten ontdek je als het ware de handleiding van jezelf en van elk gezinslid.
Daardoor leer op welke manier je kind het beste kan groeien en kan je jouw aanpak afstemmen en aanpassen aan wat de ander nodig heeft. Dit maakt deze membership uniek in zijn soort.
Geen standaard tips en tools, alles wordt dus afgestemd op het karakter van je kind.
Werkt het niet? Dan zet je je abonnement stop  en krijg je 100% je geld terug. 

Moet ik deelnemen aan de community?

Neen, dat is geen verplichting. De kracht van Samen Groeien zit hem wel in het samen groeien, ook met de andere ouders. In de Facebookgroep maak je wel contact met de andere ouders zodat je ook van elkaar kan leren. Dat versterkt het effect  want groeien kan je het best SAMEN doen. Heb je geen Facebookaccount, gebruik die dan van je partner - of maak enkel een account aan die je enkel gebruikt voor deze groep. 

Kan dit ook voor kinderen jonger dan 5 jaar?

Zeker. Alleen ligt de focus dan voor op jezelf. Als jij je authentieke zelf kan zijn, dan krijgt je kind ook de ruimte om zichzelf te zijn. Wat je voorleeft, neemt je kind over. 

Kan dit voor kinderen met een leeftijd tussen 12 en 18 jaar?

Yes! De voorbeelden die ik in de cursus gebruik zijn vooral afgestemd op kinderen tussen 6 en 12 jaar - mits wat creativiteit van jou en de tips en tricks van de andere Samen Groeiers met tieners zal je dit zeker lukken! Hulpcoach Katrien Volckaert werkt met kinderen en adolescenten vanaf 8 jaar. Zij beantwoordt met alle plezier al jouw vragen! 

Kan ik ook deelnemen als professional?

Wauw! Fantastisch dat je je leerlingen en/of cliënten ook wilt doen groeien in zelfvertrouwen. Deze training is gericht op ouders.
Ben je een ouder van een kind met een tekort in zelfvertrouwen èn een kindprofessional (leerkracht, kine, zorgondersteuner, logopedist, ..),  dan heet ik je heel graag van harte welkom in de SAMEN GROEIEN! Vergeet dan zeker niet je bedrijfsgegevens in te vullen zodat je een factuur ontvangt.
Wil je graag met de talenten in je praktijk aan de slag? Ik geef ook de training 'word een pro in talenten spotten' waarin ik je leer om via een talenteninterview de talenten bij je klanten zichtbaar te maken. Zet je alvast op de wachtlijst

Is dit zinvol wanneer mijn kind een leeruitdaging heeft?

Absoluut! Kinderen met een leeruitdaging hebben vaker last van een laag zelfbeeld dan andere kinderen. Net omdat ze met een extra uitdaging geboren zijn. 
Deze kinderen hebben het zo nodig om met een positieve bril naar de talenten te kijken die bij hun leeruitdaging horen. Ook zij hebben net als alle andere kinderen gemiddeld 12 talenten.
In de Samen Groeien Membership is er een hulpcoach aanwezig met specialisatie hoogbegaafdheid ( al dan niet gecombineerd met ASS), ASS en hoogsensitiviteit en is er over deze thema's een masterclass in de academie te vinden. 

Hoe werken de calls en wat als ik er niet bij kan zijn?

De calls gaan door via Zoom. De tijdstippen variëren, sommigen gaan overdag door, anderen 's avonds. Zo is de kans groter dat je live aanwezig kan zijn. Ook wanneer je geen vraag hebt, kan je komen luisteren - daar leer je immers ontzettend veel van bij. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, elke call wordt opgenomen en blijft meerdere weken beschikbaar in de academie. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kan kiezen om in te stappen in het maandabonnement, dan betaal je maandelijks €47. Wil je instappen voor een gans jaar? Dan kan je kiezen voor een termijnbetaling van 2 maanden. Ook dan krijg je 2 maanden gratis wanneer je instapt voor een jaar. 
Deze betalingen lopen automatisch zodat je hier geen energie en aandacht mee verliest, handig toch! 

Ik wil echt meedoen, maar ik heb echt weinig tijd. Hoeveel tijd kruipt hier in?

Eerlijk? Talenten ontdekken en groeien in authenticiteit vraagt tijd. Maar ik heb een kadootje voor jou ! Want ik weet hoe druk je het als ouder kan hebben. Been there, done that. Ik wil je echt helpen op tijd te creëren voor de Samen Groeien membership en voor de talenten van je kind(eren) en jezelf. Daarom krijg je bij je inschrijven een geweldige bonus! Katrien Adams helpt je in de bonusmasterclass Boost -je-tijd om productiever met je tijd om te springen. Niet meer twijfelen dus! 

Kan ik ook 1 op 1 met je werken?

Voorlopig is dat niet mogelijk. 

Hoe werk je met mijn kind?

In dit traject werk ik niet met de kinderen zelf. Dat ga jij doen. Jij gaat na dit traject perfect weten hoe het zelfvertrouwen van je kind elke dag van hun leven kan doen groeien. Hoe geweldig is dat! 
Af en toe zit er een opdracht voor je kind in, of een video waarin ik een verhaal voorlees of iets uitleg, maar dat is eerder een uitzondering en volledig vrij. 

Moet ik alles zelf bestuderen?

Neen, lukt het je niet door de talententraining en de materclasses te surfen en zelf op zoek te gaan naar de talenten dan kan je altijd samen met de andere Samen Groeiers en tijdens de Q&A's met Katrien op zoek gaan naar de talenten, de samenwerking tussen de talenten en de valkuilen van de talenten. 

Kan ik die talenten niet via Google of in boeken vinden?

Ja en neen. Op internet vind je zeker overzichtslijsten per talent en ook in de boeken van Luk Dewulf vind je de beschrijvingen van alle talenten. Er bestaat zelfs een heuse online talententest. Ik vind het geweldig dat je ook op die manier alles kan vinden.

Alleen is het kennen van je talenten niet genoeg. 
Het gaat erom dat je (h)erkent waar je licht en dat van je kinderen van aangaat, om daarin volop te gaan staat en er naar te leven. Want dan pas ervaar je het plezier en dus ook de voordelen ervan. En dat is wat je niet in de boeken en online vindt, maar wel ontdekt in Samen Groeien en tijdens de Q&A sessies. 

Ik hou niet van online, doe je dit ook live?

Yessss! In het voorjaar van 2023 start ik met een groeptraject. Zet je alvast op de wachtlijst

Nog vragen of twijfels of dit iets voor jou is?

Ik ben er voor jou. Mail me je vragen en ik beantwoord ze heel eerlijk of de Samen Groeien academie werkelijk iets is voor jullie. Mijn mailadres: katrien@katrienvancampenhout.be. Of je boekt een gratis afstemgesprek met me. Durf je vragen echt te stellen, want het zou zo jammer zijn dat je je kans mist omdat je me niet mailde. Ik voorzie tijd om je persoonlijk te beantwoorden.