Laat je kind groeien in zelfvertrouwen

Wil jij als ouder leren hoe jij je kind kan doen groeien door de aangeboren talenten van je kind te ontdekken, te benoemen en te ontwikkelen zodat je kind steviger in zijn of haar schoenen staat?

Schrijf dan nu in voor de Samen Groeien academie en leer in 6 maanden hoe jij je kind kan doen groeien in zelfvertrouwen! 

groeifeest lentefeest talentenfeest


Onze kinderen zijn al meer zelfverzekerd. Ze hebben ook meer geduld met en begrip voor elkaar en vinden beter de woorden om ongemakken uit te drukken. Dat maakt het als mama gemakkelijker om hen te begrijpen.

Onze kinderen zoeken mee naar oplossingen voor bepaalde situaties die uitdagend zijn. Ze groeiden dus ook in veerkracht.


Lesley Penné 


Ik ben aan de Samen Groeien academie begonnen met de kinderen als uitgangspunt maar het brengt je als ouder zoveel meer.

Dat ik ook als ouder ging groeien dat had ik niet verwacht.

De academie is echt fantastisch! 


Cindy Van Den Heuvel


De Samen Groeien academie voelt als een warm bad, waar je je kinderen en jezelf beter leert kennen en waar je omringd wordt door allemaal fijne mensen met eenzelfde missie. 

Alle Samen Groeiers moedigen elkaar aan en helpen elkaar. 

Het is zo'n fijne plek om te zijn. Lien Geets


Yesssss, ik word lid van de Samen Groeien academie.

DE online academie waarin je in 6 maanden leert hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan doen groeien.  
jaarabonnement
 

Simple, fast and effective flexible move

470

/jaar

 • Talententraining bestaande uit 6 modules
 • 9u video
 • Fysiek werkboek + 3 talentenstickervellen
 • Live online oefensessies
 • Wekelijkse Q&A's en/of coaching calls met Katrien en andere experten
 • Samen Groeien Community
 • 24/7 support via de Facebookgroep
 • Eenmalige betaling voor 12 maanden lidmaatschap
 • Eenmalige betaling voor 12 maanden lidmaatschap
 • 2 maanden gratis lidmaatschap
 • betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk
VIP

Simple, fast and effective flexible move

997


 
 • 6 maanden toegang tot alles van de Samen Groeien academie
 • elke maand een exclusieve 1 op 1 call van 30 min met Katrien
 • talenteninterview van 30 min van jou
 • Maximum 6 plaatsen
 • Betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk

100% tevredenheid = 0%risico.


Gaat dit mij wel helpen? Werkt dit wel? Past het wel bij mij? Ga ik dit wel kunnen?

Elke Samen Groeier heeft last gehad van deze vragen toen ze op het punt stonden deze grote sprong te wagen. Investeren in je gezin is gewoon altijd verschrikkelijk spannend. 


Omdat gaan voor je dromen altijd spannend is, wil ik je geruststellen met onze Geweldige Garantie. 
Stel dat je merkt dat jij en je kind(eren) totaal niets hebben aan dit traject, dan krijg jij het aankoopbedrag 100% terug.

Je loopt dus geen enkel risico, want ofwel was het traject super waardevol en merk je resultaat in je gezin.
Ofwel heb je niets geleerd en krijg je je investering terug.

 
Voorwaarde voor deze garantie is dat je de volledige talententraining hebt gevolgd, alle opdrachten in het werkboek hebt gemaakt, hulp hebt gevraagd in de community en bij de coaches èn hebt deelgenomen aan de Q&A's.

Ik sta 100% achter dit traject, daarom dat ik je deze garantie kan geven. 

Wat heb je te verliezen? Niets, toch?

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Bij inschrijving ontvang je onmiddellijk de login gegevens voor de ledensite en kan je dus direct starten! Geen wachttijd meer!  
De werkboeken worden telkens op vrijdag met de post verstuurt, maar wacht zeker niet op het werkboek om te starten want de digitale invulbare versie van het werkboek zit bij elke module. Schrijf je in de zomervakantie in? Ik verstuur de werkboeken op 8 augustus. Daarna terug elke vrijdag.

Moet ik deelnemen aan de facebookgroep en community?

Neen, dat is geen verplichting. De kracht van Samen Groeien academie zit hem wel in het samen groeien, ook met de andere ouders. In de Facebookgroep maak je wel contact met de andere ouders zodat je ook van elkaar kan leren. Dat versterkt het effect van deze training want groeien kan je het best SAMEN doen. Heb je geen Facebookaccount, gebruik die dan van je partner - of maak enkel een account aan die je enkel gebruikt voor deze groep. 

Gaat dit wel werken voor mijn kind?

Door eerst de talententraining te volgen in de Samen Groeien academie ga je ontdekken hoe je kind in elkaar zit. Dankzij deze talenten ontdek je als het ware de handleiding van je kind.
Daardoor leer op welke manier je kind het beste kan groeien in zelfvertrouwen en kan je jouw aanpak afstemmen op wie je kind is. Dit maakt deze academie uniek in zijn soort.
Geen standaard tips en tools, alles wordt dus afgestemd op het karakter van je kind.
Werkt het niet na 1 maand? Dan zet je je abonnement stop door me een mailtje te sturen.. 

Kan dit ook voor kinderen jonger dan 5 jaar?

De basis waarop mijn methode steunt is het ontdekken van talenten bij kinderen. Bij kinderen jonger dan 5 jaar zijn er gewoon nog te weinig talenten die zichtbaar kunnen worden en dus kunnen groeien. Ik raad je dus aan nog 1 jaar te wachten met inschrijven. 

Kan dit voor kinderen met een leeftijd tussen 12 en 18 jaar?

Yes! De voorbeelden die ik in de cursus gebruik zijn vooral afgestemd op kinderen tussen 6 en 12 jaar - mits wat creativiteit van jou en de tips en tricks van de andere Samen Groeiers met tieners zal je dit zeker lukken! Hulpcoach Katrien Volckaert werkt met kinderen en adolescenten vanaf 8 jaar. Zij beantwoordt met alle plezier al jouw vragen! 

Kan ik ook deelnemen als professional?

Wauw! Fantastisch dat je je leerlingen en/of cliënten ook wilt doen groeien in zelfvertrouwen.
Ben je een ouder van een kind met een tekort in zelfvertrouwen èn een kindprofessional (leerkracht, kine, zorgondersteuner, logopedist, ..),  dan heet ik je heel graag van harte welkom in SAMEN GROEIEN! Vergeet dan zeker niet je bedrijfsgegevens in te vullen zodat je een factuur ontvangt.
Ben je enkel professional en geen ouder, maar je wilt wel met deze methode aan de slag? Neem dan zeker een kijken bij de Blij met Mij Academie. Zijn organiseren opleidingen specifiek voor professionals. 

Is dit zinvol wanneer mijn kind een leeruitdaging heeft?

Absoluut! Kinderen met een leeruitdaging hebben vaker last van een laag zelfbeeld dan andere kinderen. Net omdat ze met een extra uitdaging geboren zijn. 
Deze kinderen hebben het zo nodig om met een positieve bril naar de talenten te kijken die bij hun leeruitdaging horen. Ook zij hebben net als alle andere kinderen gemiddeld 12 talenten.
In de Samen Groeien Academie is er een hulpcoach aanwezig met specialisatie hoogbegaafdheid ( dan niet gecombineerd met ASS), ASS en hoogsensitiviteit en is er over deze thema's een masterclass in de academie te vinden. 

Hoe werken de calls en wat als ik er niet bij kan zijn?

De calls gaan door via Zoom. De tijdstippen variëren, sommigen gaan overdag door, anderen 's avonds. Zo is de kans groter dat je live aanwezig kan zijn. Ook wanneer je geen vraag hebt, kan je komen luisteren - daar leer je immer ontzettend veel van bij. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, elke call wordt opgenomen en blijft meerdere weken beschikbaar in de academie. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kan kiezen om in te stappen in het maandabonnement, dan betaal je maandelijks €47. Wil je instappen in het VIP-traject of direct meedoen voor een gans jaar? Dan kan je kiezen voor een termijnbetaling van 3 of 6 maanden.
Deze betalingen lopen automatisch zodat je hier geen energie en aandacht mee verliest, handig toch! 

Wordt dit terugbetaald door de mutualiteit of de verzekering?

Neen, coaching valt niet onder de terugbetalingsvoorwaarden van het RIVM. Maar laat dat je absoluut niet tegenhouden in te stappen. Je hebt wel de optie om in 6 termijnen te betalen. 

Ik wil echt meedoen, maar ik heb echt weinig tijd. Hoeveel tijd kruipt hier in?

Eerlijk? Talenten ontdekken en doen groeien vraagt tijd. Gelukkig is de zomervakantie altijd een pak rustiger dankzij het schoolritme dat wegvalt en hopelijk een vakantieperiode voor jou. Je brengt meer tijd door met de kinderen  Ideaal dus om je kennis te gaan toepassen en snel effect te zien.

Maar ik heb een kadootje voor jou ! Want ik weet hoe druk je het als ouder kan hebben. Been there, done that. Ik wil je echt helpen op tijd te creëren voor de Samen Groeien academie en voor de talenten van je kind(eren) en jezelf. Daarom krijg je bij je inschrijven een geweldige bonus! Katrien Adams helpt je in de bonusmasterclass Boost -je-tijd om productiever met je tijd om te springen. Niet meer twijfelen dus! 

Kan ik ook 1 op 1 met je werken?

Ja dat kan! Je kan inschrijven voor het VIP-traject. Daarin werken we 6 maanden intensief samen. Alle info vind je hier

Hoe werk je met mijn kind?

In dit traject werk ik niet met de kinderen zelf. Dat ga jij doen. Jij gaat na dit traject perfect weten hoe het zelfvertrouwen van je kind elke dag van hun leven kan doen groeien. Hoe geweldig is dat! 
Af en toe zit er een opdracht voor je kind in, of een video waarin ik een verhaal voorlees of iets uitleg, maar dat is eerder een uitzondering en volledig vrij. 

Nog vragen of twijfels of dit iets voor jou is?

Ik ben er voor jou. Mail me je vragen en ik beantwoord ze heel eerlijk of de Samen Groeien academie werkelijk iets is voor jullie. Mijn mailadres: katrien@katrienvancampenhout.be. Durf je vragen echt te sturen, want het zou zo jammer zijn dat je je kans mist omdat je me niet mailde. Ik voorzie tijd om je persoonlijk te beantwoorden.