Groepstraject - COMING SOON

zelfvertrouwen coach Katrien Van Campenhout

Droom jij ook over een andere wereld waar je kinderen in kunnen opgroeien?

Een wereld waarin 

  • school geen struggle meer hoeft te zijn en aar dagelijkse discussies meer over huiswerk, angsten, stress, buikpijn en hoofdpijn verleden tijd zijn.
  • de omgeving wordt aangepast aan de kinderen en er dus geen dagelijkse inspanningen meer nodig zijn om jullie kinderen te laten passen in een systeem waar ze niet in thuis horen.
  • kinderen zichzelf kunnen zijn en in alle vrijheid de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen en te ontplooien.
  • kinderen vrij kunnen zijn, los van de regels opgelegd door de maatschappij, van wat hoort en verwacht wordt.
  • kinderen nog kind kunnen zijn en zichzelf vuil kunnen maken, kunnen ravotten, en in de bomen kunnen klimmen in plaats van een hele dag op school te moeten stilzitten en 's avonds nog huiswerk moeten maken.
  • jullie meer volgens jullie eigen ritme leven in plaats van het opgelegde ritme van de maatschappij te volgen dat focust op  meer en meer, druk drukker drukst, harder en sneller.

Als jij vindt dat kinderen weer baas mogen zijn, over zichzelf, hun eigen gedachten, hun eigen lichaam omdat ze zo’n grote innerlijke wijsheid hebben en als jij je kinderen wilt begeleiden in hun groei vanuit gelijkwaardigheid dan is dit groepstraject iets voor jou! 

Want samen met groep gelijkgestemde ouders gaan we voor elk van jullie gaan kijken wat jullie droomwereld is en gaan we samen de stappen zetten om daar te geraken. Of dat nu is om eindelijk met huisonderwijs te starten, samen een jaar op vakantie te gaan of je eigen school op te starten. 

Als jullie het anders willen, schrijf je voor de wachtlijst,
dan houd ik je als eerste op de hoogte.