1. Wat is het? 

Ken jij iemand waarvan je denkt - die zou echt deugd hebben van de Samen Groeien Academie of de Krachtige Complimentencursus? 

Dan zouden wij het geweldig fijn vinden als je hen naar ons door verwijst. 

Eerst en vooral omdat je daarmee de wereld weer een mooiere plek maakt, kinderen doet stralen en gezinnen meer in positiviteit en harmonie laat samenleven. Maar ik wil je mijn dankbaarheid ook graag op een andere manier tonen. 

Voor elk gezin die jij aanbrengt, geef ik  je graag 25% van hun investering aan je terug. 25% wanneer ze in 1 keer betalen, maar ook 25% op het maandabonnement (elke maand opnieuw uiteraard). 

2. Hoe werkt het? 

Het partnerprogramma werkt via een voor jou unieke link, waarmee ons systeem automatisch weet wie er dankzij jou klant wordt.

Dit is hoe het werkt:

 1. Je registreert je bij Plug&Pay als affiliate (dat kost niets) » zie de volgende les
 2. Je krijgt unieke links die jij kan gebruiken om de Samen Groeien Academie te promoten. Op moment van schrijven is dat voor het gratis webinar. 
 3. Wanneer iemand via jouw unieke link inschrijft voor mijn gratis webinar en daarna klant wordt, of wanneer ze jouw link voor de inschrijfpagina van de academie gebruiken dan wordt er automatisch een link gelegd naar jouw account en krijg jij hierop 25% commissie.
 4. De commissie komt vrij na 60 dagen, en we betalen elke tweede vrijdag van de maand uit, van zodra je het minimumbedrag van 50 euro hebt verzameld. Je kan zelf via plug&pay opvolgen hoeveel jij al hebt verdiend.

Heel belangrijk: wij kunnen niet achteraf affiliates toewijzen. Zorg er dus voor dat jouw vrienden echt jouw link gebruiken.

3. Je aanmelden voor het partnerprogramma

Ben je klaar om je te registeren? Dat kan via deze knop: 

Belangrijk: Na je aanvraag keuren wij die even manueel goed (duurt 24 tot 48u op weekdagen). Vanaf dan heb je toegang tot het Plug&Pay Affiliate Dashboard. Daarin kan je je persoonlijke link vinden.

Meer info nodig over hoe het registreren werkt? 

4. Hoe log ik in bij het partnerprogramma systeem?

Surf naar onderstaande website. Klik op de knop. Waar je moet inloggen vind je op de foto hieronder

Enter your text here...

5. Waar vind je je persoonlijke links?

Na je aanvraag keuren wij die even manueel goed (duurt 24 tot 48u). Vanaf dan heb je toegang tot het Plug&Pay Affiliate Dashboard. Daarin kan je je persoonlijke link vinden:

Hoe je die link vindt, dat toon ik je hier:

6. Hoe werkt de uitbetaling?

Het Plug&Pay Partnersysteem werkt op dat vlak volledig automatisch. 

Plug&Pay maakt bij een verkoop via jouw affiliate link automatisch een creditfactuur aan voor jou als partner en voor ons. Zorg dus zeker dat alle gegevens in je Plug&Pay Partneraccount goed zijn ingevuld.

Je kan je deze factuur vinden in je eigen partner-omgeving en in de mail die je ontvangt.

Je hoeft dus niet zelf nog eens apart een factuur aan te maken.

7. Wat zeg je tegen de mensen (+ afbeeldingen die je mag gebruiken)

De beste manier om de Samen Groeien Academie te promoten is door er gewoon regelmatig over te praten op je social media. Deel resultaten, deel over dingen die je leert, deel wat je meemaakt.

En ga in gesprek met mensen. Als ze meer info vragen over de Samen Groeien Academie, dan kan je met hen een eerlijk en open praten over wat de Samen Groeien Academie voor jou gedaan heeft. Vergeet ze dan zeker niet jouw unieke link te geven, anders kan ons systeem niet meten wie er via jou komt.

Hieronder enkele suggesties die je kan gebruiken als beginpunt.

Belangrijk: ga de mensen niet pushen en probeer ook niet mensen die niet de juiste persoon zijn voor de Samen Groeien Academie te overtuigen. Enkel ouders die ècht willen bijleren, die niet alleen hun kind willen doen groeien maar ook bij zichzelf willen gaan kijken of daar groeimogelijkheden zitten. Ouders die hun opvoedingsstijl in vraag durven stellen zijn ideale Samen Groeiers. 

Enkele suggesties:

 1. Wat heeft het jou al opgebracht: Sinds __________ ben ik lid van de Samen Groeien Academie/Krachtige Complimentencursus en wauw, wat heeft me dit al opgebracht. Zo ging ik aan de slag met ____________ en bracht het mij/mijn kind dat ________________ .
 2. Waarom jij je laat ondersteunen in je ouderschap/laat coachen: Ja, ik heb een coach nodig. Waarom? Omdat .... Daarom ben ik lid van de Samen Groeien Academie, een plek waar ik met al mijn vragen over positief opvoeden terecht kan. De plek waar ik leer hoe ik mijn kinderen kan ondersteunen zodat ze nog meer zelfvertrouwen hebben en zich nog beter in hun vel voelen. 
 3. Het leukste aan de Samen Groeien Academie/Krachtige Complimentencursus is _____________. Want ...
 4. Verhalen over talent in actie: vertel over de talenten van je kinderen en hoe je er ruimte voor maakt + het effect.
 5. Hoe reageren je kinderen op je krachtige complimenten tov de lege complimenten van vroeger?

Afbeeldingen die je mag gebruiken: 

Hieronder 4 afbeeldingen die je mag gebruiken. Klik op de link op de foto te zien zodat je hem kan downloaden.

* Logo van de Samen Groeien Academie met witte achtergrond

* Logo van de Samen Groeien Academie met doorschijnende achtergrond

* Afbeelding van Samen Groeien Podcast

* Ik ben lid van de Samen Groeien Academie

* Logo van de Krachtige Complimentencursus

Enkele voorbeelden van Samen Groeiers hoe zij het aanpakten: 

Wendy over de voordelen van de academie(klik op de naam)
*  Wendy Wendy en Katrien delen het webinar

8. Wie zijn de ideale toekomstige Samen Groeiers/Krachtige Complimentengevers?

De Samen Groeien Academie en de complimentencursus is er voor Nederlandstalige ouders (B en NL) met kinderen tussen 6 en 18 jaar die willen leren hoe ze hun kinderen kunnen helpen minder angst  en meer zelfvertrouwen te hebben. 

 • Zelf doen: Ouders die zelf te handen uit de mouwen willen steken en willen leren wat ze zelf kunnen doen. 
 • Persoonlijke ontwikkeling: Ouders die bereid zijn naar  zichzelf en naar hun opvoedstijl te kijken en niet enkel de oplossingen bij hun kind leggen. 
 • Dubbele pet: Ook voor mensen die èn ouder èn professionals zijn. Zij kunnen hun ondernemingsgegevens invullen bij inschrijving en een factuur ontvangen.

De Samen Groeien academie is er niet voor ouders van kleuters (kinderen jonger dan 6 jaar) en ouders van kinderen +12 jaar). 


9. Wat is de academie eigenlijk? Hoe leg ik dat uit?

Ik zeg dat zo op de Samen Groeien Academie pagina op mijn website: 

De Samen Groeien Academie is DE online academie waarin je leert hoe je talent bij je kinderen kan spotten, benoemen èn kan laten groeien zodat je kind het beste uit zichzelf kan halen en groeit in zelfvertrouwen.

En dit is wat je krijgt: 

* De talententraining waarin je in zes modules de talenten van je kinderen leert spotten, benoemen èn kan laten groeien.

* Alle kennis en tools die je als ouder nodig hebt om je kind te doen groeien in zelfvertrouwen.

* Elke week advies, begeleiding en coaching zodat je als ouder steeds een houvast hebt en je durft te vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt uiteraard veel meer (as you know), maar daar leggen wij niet de nadruk op. Wil jij dat wel doen omdat het je relevant lijkt voor deze persoon. Feel free.

10. Wanneer kunnen de mensen inschrijven?

ALTIJD! 

11. Nog vragen? 

Mail me op katrien@katrienvancampenhout.be