Laat je kind groeien in zelfvertrouwen

Wil jij als ouder leren hoe jij je kind kan doen groeien door de aangeboren talenten van je kind te ontdekken, te benoemen en te ontwikkelen zodat je kind steviger in zijn of haar schoenen staat?

Schrijf je dan nu in voor SAMEN GROEIEN.

Schrijf je in voor SAMEN GROEIEN

DE online academie waarin je leert hoe je talent bij je kinderen kan spotten, benoemen èn kan laten groeien zodat je kind het beste uit zichzelf kan halen.


Word vandaag lid van SAMEN GROEIEN en start meteen

De deuren van SAMEN GROEIEN sluiten op WOENSDAG 12 mei om 22u00.


Kies hieronder de optie die het beste bij je past:

Deze vragen kreeg ik eerder van ouders die twijfelden:

Wanneer krijg ik toegang tot SAMEN GROEIEN?

Je krijgt bij je inschrijving direct de gegevens om in te loggen in de ledenomgeving en in de facebookgroep.

Zijn de modules en masterclasses altijd te volgen tijdens een live online les?

Neen, alles werd op voorhand opgenomen en kan je bekijken op jouw tijd en tempo. Om de twee weken is er wel telkens een live coaching call. Deze gaat afwisselend op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond om 20u door.

Wanneer gaan de vragensessies door?

Deze zijn ook tweewekelijks. Je stuurt je vraag in en de opname van de feedback komt op vrijdag in de online omgeving te staan.

Moet ik een facebookaccount hebben?

Neen, dat is niet verplicht. In de Facebookgroep maak je wel contact met de andere ouders zodat je ook van elkaar kan leren. Dat versterkt het effect van deze training want groeien kan je het best SAMEN doen.

Inloggen in de ledenomgeving kan met een Facebook- of een Google-account.

Ik ben niet zo’n fan van online trainingen. Ik hou liever van live ontmoetingen.

Ik probeer de training zo persoonlijk mogelijk te maken door live coachingsessies in Zoom te organiseren waarin we elkaar online kunnen zien (dat is niet verplicht, je kan deze ook zonder beeld volgen). Ik ben ook dagelijks aanwezig in de Facebookgroep zodat je ook daar persoonlijk begeleid kan worden.

Gaat dit wel werken voor mijn kind?

Door in de ledenomgeving eerst de basistraining ‘groeien in talent’ te volgen ga je ontdekken hoe je kind in elkaar zit. Dankzij de talenten ontdek je de blue print/handleiding van je kind.

Daardoor leer op welke manier je kind het beste kan groeien in zelfvertrouwen. Dit maakt deze academie uniek in zijn soort.

Geen standaard tips en tools, alles wordt afgestemd op het karakter van je kind.

Waarom werk je niet met kinderen jonger dan 6 jaar?

De basis waarop mijn methode steunt is het ontdekken van talenten bij kinderen. Bij kinderen jonger dan 6 jaar zijn er gewoon nog te weinig talenten die zichtbaar kunnen worden en dus kunnen groeien.

En waarom niet met kinderen ouder dan 11 jaar?

Kinderen komen vanaf hun 12 jaar in de pubertijd terecht. Dat maakt dat hun leef- en denkwereld sterk veranderd tov kinderen jonger dan 12 jaar.

Daarom dat ik me enkel richt op het lagere schoolkind tussen 6 en 11 jaar.

Is er een niet-tevreden-geld-terug garantie?

Neen, er geen refund mogelijk omdat het een abonnementsformule is. Je kan wel voor het einde van elke maand je abonnement stopzetten.

Ik heb weinig tijd, heeft het dan zin om mee te doen?

Elke module bestaat uit meerdere video’s van max 20 minuten. Doordat je een abonnement hebt en de video’s al in de ledenomgeving zitten, kan je op je eigen tempo doorheen de cursus.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

SAMEN GROEIEN is een maandelijks abonnement. Door een mailtje voor het einde van de maand te sturen naar helpdesk@talentenboomhut.be kan je je abonnement onmiddellijk opzeggen.

Ik ben een professional (kinderkine, logopedist, leerkracht, coach, orthopedagoog, ...). Kan ik deze training volgen voor mijn cliënten?

Wauw! Fantastisch dat je je leerlingen en/of cliënten ook wilt doen groeien in zelfvertrouwen.

Je kan je inschrijven maar weet dat deze training echt toegespitst is op gezinnen. Ook de Q&A’s en de coaching calls zijn enkel bedoeld voor ouders met kinderen tussen 6 en 11 jaar. Ben je een ouder èn een professional, dan heet ik je heel graag van harte welkom in SAMEN GROEIEN!

Ik heb nog een andere vraag…

Mail me op katrien@katrienvancampenhout.be. Ik beantwoord ze graag.

profile-pic

Ilse , Mama van S.

Nu ik zijn talenten kan benoemen en er een compliment over geef, neemt hij dat compliment helemaal aan. Zijn zelfvertrouwen groeit elke dag. Het valt niet allen ons, maar ook de juf op.

Ja, ik wil meedoen!

profile-pic

Jill , Mama van Sara

Ondanks het een online training is, voel ik me heel betrokken. Katrien is steeds beschikbaar voor vragen. Ze is vaak aanwezig in de Facebookgroep. Dat geeft me vertrouwen.